BMW X3 Forum
BMW X3 Forum
Welcome to the ultimate BMW X3 community.
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
XBimmers | BMW X3 Forum BMW X3 and X4 Forums | F25 (2011 - 2017) | F26 (2014 - Current) First Generation BMW X4 (F26) General Forum Connected Drive Keeps Rebooting Every 3-5 Minutes

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-18-2016, 10:12 AM   #1
bobmos
Private
Canada
12
Rep
65
Posts

Drives: 2018 540i, 2015 Z4 35i
Join Date: Oct 2015
Location: Montreal, Canada

iTrader: (0)

Connected Drive Keeps Rebooting Every 3-5 Minutes

This is the first time I have ever had any kind of issue like this with any of my idrive BMW's...

Just driving along and then all of a sudden the screen goes blank and reboots.... and... it doesn't go back to the sirius station I was listening to necessarily.

Every 3-5 minutes! Dropped by the dealer yesterday and scheduled an appointment for next Tuesday. I am hoping its something simple.

My last BMW, a 2013 535 NEVER was in the shop once during my 2 years with it.

My X4 is a 2015, and I requested an update to the latest GPS software etc... that they did for me included in my deal. I wonder if something got messed up somehow during that procedure, and if it did why it would have taken almost 2 weeks to surface.

Anyone else experience this?
Appreciate 0
      12-17-2018, 11:06 AM   #2
DavisB18
Registered
0
Rep
3
Posts

Drives: 535xi M
Join Date: Dec 2018
Location: Denver

iTrader: (0)

Connected Drive Keeps Rebooting Every 3-5 Minutes

Hey, I have a 13' 535xi and this has happened to me as well, It started 2 days ago and wont let me connect to Bluetooth and freezes ever minute and reboots about ever 2-3 min.

Just wanted to see if you found out the error or issue. and how much $$$$ LOL
Appreciate 0
      01-11-2019, 12:55 PM   #3
barrowboy35
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: BMW X3 64 reg
Join Date: Jan 2019
Location: Cumbria

iTrader: (0)

Having the same problem and have booked into a BMW dealership. They told be it could be something simple or may require a completely new unit circa 1850. If that's the case can the latest unit be put in or do I need to have a similar one to the one I have now? Car is BMW X3 64 reg.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:47 PM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST