BMW X3 Forum
BMW X3 Forum
Welcome to the ultimate BMW X3 community.
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
XBimmers | BMW X3 Forum BIMMERPOST Universal Forums Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions Bimmerpost App 5.x WIP for Android

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      Yesterday, 09:15 PM   #463
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
American Samoa
1904
Rep
47
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
If I reply to a post which was itself a reply to a long post, then the entire post becomes even longer.

Now, a dot appears on the bottom RHS of the screen and you have to hit it to see the entire post. It's similar to the feature where you have to talk an embedded link inside a post to see images
Letís see what long term effect it has 😀
Positive, I'm sure

Please check the post above. It seems like the posts are getting cut off at a certain point/length and I can't reply.

Also, the screen doesn't scroll up so I'm typing blind - see image below
Sorry could you explain the first problem again? Iím not totally following for some reason.

As for the second problem, a few people have reported the same exact problem. For some reason I canít reproduce it. Are you able to drag the text area at all?
__________________
Test 23456rt
Appreciate 0
      Yesterday, 09:54 PM   #464
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3410
Rep
2,534
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post

Positive, I'm sure

Please check the post above. It seems like the posts are getting cut off at a certain point/length and I can't reply.

Also, the screen doesn't scroll up so I'm typing blind - see image below
Sorry could you explain the first problem again? Iím not totally following for some reason.

As for the second problem, a few people have reported the same exact problem. For some reason I canít reproduce it. Are you able to drag the text area at all?
The first problem:

It seems when i reply, the quoted portion is limited to a certain number of characters and if that limit has been reached, it cuts off the rest of the quoted message and doesn't let me type anything in reply
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
      Yesterday, 09:58 PM   #465
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
American Samoa
1904
Rep
47
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post

Positive, I'm sure

Please check the post above. It seems like the posts are getting cut off at a certain point/length and I can't reply.

Also, the screen doesn't scroll up so I'm typing blind - see image below
Sorry could you explain the first problem again? Iím not totally following for some reason.

As for the second problem, a few people have reported the same exact problem. For some reason I canít reproduce it. Are you able to drag the text area at all?
The first problem:

It seems when i reply, the quoted portion is limited to a certain number of characters and if that limit has been reached, it cuts off the rest of the quoted message and doesn't let me type anything in reply
Does it happen every time?
__________________
Test 23456rt
Appreciate 0
      Yesterday, 11:37 PM   #466
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3410
Rep
2,534
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post

The first problem:

It seems when i reply, the quoted portion is limited to a certain number of characters and if that limit has been reached, it cuts off the rest of the quoted message and doesn't let me type anything in reply
Does it happen every time?
More with v23 but not all the time
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:56 AM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST