BMW X3 Forum
BMW X3 Forum
Welcome to the ultimate BMW X3 community.
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
XBimmers | BMW X3 Forum BIMMERPOST Universal Forums Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions Bimmerpost App 5.x WIP for Android

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-21-2022, 04:21 PM   #67
francton
Private First Class
francton's Avatar
Australia
68
Rep
186
Posts

Drives: BMW 320d g20
Join Date: Feb 2020
Location: Melbourne

iTrader: (0)

Garage List
2019 BMW 320D  [0.00]
Just received my first push notification. Yay
Appreciate 2
      01-21-2022, 04:49 PM   #68
RSnic
Major
RSnic's Avatar
United_States
516
Rep
1,321
Posts

Drives: 2020 M340Xi (G20)
Join Date: Sep 2013
Location: Virginia

iTrader: (0)

Garage List
2020 BMW M340   [0.00]
apptest ,

Well, I went back deleted v5.0.2 and then downloaded & reinstalled v5.0.2, signed in and MyForums and subscriptions are working!!

Appreciate your efforts to get things working!!
__________________
Al

2020 M340Xi| ZDA| ZDY| ZPP| ZPX| 1CR| 1PL| 688| 6NW| 2VFH|
Retired: 2014 328i
BMW CCA
Appreciate 1
      01-21-2022, 05:14 PM   #69
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3407
Rep
2,533
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Version 5.0.3

Dislikes:
  1. I have to log out and log back in a few times for it to let me make one post - it keeps saying I can't make the post because I'm not logged in (even though I am) even with this very post.
  2. I've uninstalled, installed, and reinstalled the app - no differences
  3. I can't get my subscriptions loading as it keeps saying I'm not connected to the internet
  4. I can't edit my posts
  5. I can't see who appreciated my post
  6. I can't appreciate a post easily. When I hit the appreciate button, it keeps going round and round without doing anything
  7. When I try to reply to a post, while quoting the original post I'm replying to, it cites the original quote twice
  8. It won't hold my particulars in my profile even when I enter everything fresh

Likes:
  1. A lot more effective with the font attributes readily available up to
  2. Easier on the eyes
  3. Can use ordinary emojis now; what a relief
  4. Can change the font size for reading posts (this is an awesome feature)
  5. Love the fact that the M2 forum had a M2 CS on the cover
Attached Images
 
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
      01-21-2022, 05:16 PM   #70
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
American Samoa
1904
Rep
47
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Version 5.0.3

Dislikes:


I have to log out and log back in a few times for it to let me make one post - it keeps saying I can't make the post because I'm not logged in (even though I am) even with this very post.
I've uninstalled, installed, and reinstalled the app - no differences
I can't get my subscriptions loading as it keeps saying I'm not connected to the internet
I can't edit my posts
I can't see who appreciated my post
I can't appreciate a post easily. When I hit the appreciate button, it keeps going round and round without doing anything
When I try to reply to a post, while quoting the original post I'm replying to, it cites the original quote twice
It won't hold my particulars in my profile even when I enter everything fresh


Likes:


A lot more effective with the font attributes readily available up to
Easier on the eyes
Can use ordinary emojis now; what a relief
Can change the font size for reading posts (this is an awesome feature)
Love the fact that the M2 forum had a M2 CS on the cover
Does your avatar consistently show up on the top right?
__________________
Test 23456rt
Appreciate 0
      01-21-2022, 05:25 PM   #71
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3407
Rep
2,533
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Version 5.0.3

Dislikes:


I have to log out and log back in a few times for it to let me make one post - it keeps saying I can't make the post because I'm not logged in (even though I am) even with this very post.
I've uninstalled, installed, and reinstalled the app - no differences
I can't get my subscriptions loading as it keeps saying I'm not connected to the internet
I can't edit my posts
I can't see who appreciated my post
I can't appreciate a post easily. When I hit the appreciate button, it keeps going round and round without doing anything
When I try to reply to a post, while quoting the original post I'm replying to, it cites the original quote twice
It won't hold my particulars in my profile even when I enter everything fresh


Likes:


A lot more effective with the font attributes readily available up to
Easier on the eyes
Can use ordinary emojis now; what a relief
Can change the font size for reading posts (this is an awesome feature)
Love the fact that the M2 forum had a M2 CS on the cover

Does your avatar consistently show up on the top right?
In 5.0.3 it does
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
      01-21-2022, 05:30 PM   #72
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
American Samoa
1904
Rep
47
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post


Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Version 5.0.3

Dislikes:


I have to log out and log back in a few times for it to let me make one post - it keeps saying I can't make the post because I'm not logged in (even though I am) even with this very post.
I've uninstalled, installed, and reinstalled the app - no differences
I can't get my subscriptions loading as it keeps saying I'm not connected to the internet
I can't edit my posts
I can't see who appreciated my post
I can't appreciate a post easily. When I hit the appreciate button, it keeps going round and round without doing anything
When I try to reply to a post, while quoting the original post I'm replying to, it cites the original quote twice
It won't hold my particulars in my profile even when I enter everything fresh


Likes:


A lot more effective with the font attributes readily available up to
Easier on the eyes
Can use ordinary emojis now; what a relief
Can change the font size for reading posts (this is an awesome feature)
Love the fact that the M2 forum had a M2 CS on the cover


Does your avatar consistently show up on the top right?

In 5.0.3 it does
WHen making a post and it tells you that you are logged out try making the post again and let me know if it goes through the second time?
__________________
Test 23456rt
Appreciate 0
      01-21-2022, 05:49 PM   #73
Bumpinjeep
Major
Bumpinjeep's Avatar
United_States
1837
Rep
1,330
Posts

Drives: 2020 M2C
Join Date: Mar 2017
Location: Redmond, WA

iTrader: (0)

Garage List
2020 BMW M2C  [0.00]
I too couldn't make a post. I had two attachments, just tried to post without any attachments and still got the 'you are not logged in' error. It does look nice though.
__________________
2020 M2C HS
Executive, 6 Speed
Appreciate 0
      01-21-2022, 05:53 PM   #74
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3407
Rep
2,533
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post


Quote:
Originally Posted by apptest View Post



Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Version 5.0.3

Dislikes:


I have to log out and log back in a few times for it to let me make one post - it keeps saying I can't make the post because I'm not logged in (even though I am) even with this very post.
I've uninstalled, installed, and reinstalled the app - no differences
I can't get my subscriptions loading as it keeps saying I'm not connected to the internet
I can't edit my posts
I can't see who appreciated my post
I can't appreciate a post easily. When I hit the appreciate button, it keeps going round and round without doing anything
When I try to reply to a post, while quoting the original post I'm replying to, it cites the original quote twice
It won't hold my particulars in my profile even when I enter everything fresh


Likes:


A lot more effective with the font attributes readily available up to
Easier on the eyes
Can use ordinary emojis now; what a relief
Can change the font size for reading posts (this is an awesome feature)
Love the fact that the M2 forum had a M2 CS on the cover



Does your avatar consistently show up on the top right?


In 5.0.3 it does

WHen making a post and it tells you that you are logged out try making the post again and let me know if it goes through the second time?
Ok

Some updates

I can now edit my post but it won't go through - when I hit the submit button, it goes on an infinite loop

Some other parts that for fixed with 5.0.3
  1. Editing my post is possible, submitting the edit, not so much
  2. I get to see subscriptions more
  3. I can see my avatar but still no info in profile

New discoveries
  1. Copying and/or Pasting text is nightmarishly difficult as the screen moved up and down
  2. When editing, all formats go out the window

Best new discovery

You are on top of it like a hawk

I respect that
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 1
apptest1904.00
      01-21-2022, 06:30 PM   #75
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
American Samoa
1904
Rep
47
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post


Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post



Quote:
Originally Posted by apptest View Post




Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Version 5.0.3

Dislikes:


I have to log out and log back in a few times for it to let me make one post - it keeps saying I can't make the post because I'm not logged in (even though I am) even with this very post.
I've uninstalled, installed, and reinstalled the app - no differences
I can't get my subscriptions loading as it keeps saying I'm not connected to the internet
I can't edit my posts
I can't see who appreciated my post
I can't appreciate a post easily. When I hit the appreciate button, it keeps going round and round without doing anything
When I try to reply to a post, while quoting the original post I'm replying to, it cites the original quote twice
It won't hold my particulars in my profile even when I enter everything fresh


Likes:


A lot more effective with the font attributes readily available up to
Easier on the eyes
Can use ordinary emojis now; what a relief
Can change the font size for reading posts (this is an awesome feature)
Love the fact that the M2 forum had a M2 CS on the cover




Does your avatar consistently show up on the top right?



In 5.0.3 it does


WHen making a post and it tells you that you are logged out try making the post again and let me know if it goes through the second time?

Ok

Some updates

I can now edit my post but it won't go through - when I hit the submit button, it goes on an infinite loop

Some other parts that for fixed with 5.0.3


Editing my post is possible, submitting the edit, not so much
I get to see subscriptions more
I can see my avatar but still no info in profile


New discoveries


Copying and/or Pasting text is nightmarishly difficult as the screen moved up and down
When editing, all formats go out the window


Best new discovery

You are on top of it like a hawk

I respect that
Thanks! Keep the comments coming, we are keeping a running list and just tackling everything as they come in so this is incredibly helpful.

Still working on your login persistence issues right now
__________________
Test 23456rt
Appreciate 0
      01-21-2022, 08:58 PM   #76
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3407
Rep
2,533
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Weird thing

My motivations are no longer displaying

I get notification saying I've got 4 new notifications but in the notification page, nothing is on display.

Ditto with messages. It tells me I've got a private message but doesn't display anything.

This was fixed with 5.0.3 but has reverted back to its old self.
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
      01-21-2022, 09:04 PM   #77
apptest droid
Registered
apptest droid's Avatar
United_States
329
Rep
0
Posts

Drives: BMW
Join Date: Aug 2010
Location: BMW

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Weird thing

My motivations are no longer displaying

I get notification saying I've got 4 new notifications but in the notification page, nothing is on display.

Ditto with messages. It tells me I've got a private message but doesn't display anything.

This was fixed with 5.0.3 but has reverted back to its old self.
I think its all because of one single root issue. All the problems you faced before and now are all coming from one place. I’m trying to isolate where that is.

I think I might have gotten it, so I just put out version 5.0.4. It might take a few minutes for Google to release it, but let me know on if helps you?

Make sure after you install 5.0.4 you logout and re login again to let it realign your credentials
__________________
BMW is great
Appreciate 1
      01-21-2022, 10:30 PM   #78
Poochie
Luxury at the redline :)
Poochie's Avatar
United_States
7924
Rep
7,097
Posts

Drives: 2016 M2
Join Date: Aug 2012
Location: NYC

iTrader: (3)

The layout for Android is cool and intuitive.. 👍🏻
Appreciate 0
      01-21-2022, 11:56 PM   #79
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3407
Rep
2,533
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by "apptest droid;28497382"
Quote:
Originally Posted by "MadBimmeRad;28497370"
Weird thing

My motivations are no longer displaying

I get notification saying I've got 4 new notifications but in the notification page, nothing is on display.

Ditto with messages. It tells me I've got a private message but doesn't display anything.

This was fixed with 5.0.3 but has reverted back to its old self.

I think its all because of one single root issue. All the problems you faced before and now are all coming from one place. I'm trying to isolate where that is.

I think I might have gotten it, so I just put out version 5.0.4. It might take a few minutes for Google to release it, but let me know on if helps you?

Make sure after you install 5.0.4 you logout and re login again to let it realign your credentials
You need to expand the size of your mailbox @apptest
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
      01-22-2022, 12:45 AM   #80
apptest droid
Registered
apptest droid's Avatar
United_States
329
Rep
0
Posts

Drives: BMW
Join Date: Aug 2010
Location: BMW

iTrader: (0)

When everyone updates to 5.0.5, could someone let me know if their username and settings carry over or they have to login again
__________________
BMW is great
Appreciate 0
      01-22-2022, 02:47 AM   #81
nekbreaker
Lieutenant
nekbreaker's Avatar
United_States
127
Rep
564
Posts

Drives: bmw e92 m3
Join Date: Mar 2011
Location: massachussett

iTrader: (1)

The prices don't show up on the private for sale section unless the write the price on the description
Appreciate 2
      01-22-2022, 02:50 AM   #82
titomi
Lieutenant Colonel
titomi's Avatar
No_Country
834
Rep
1,936
Posts

Drives: X3 G01 30i xDrive
Join Date: Feb 2018
Location: EU

iTrader: (0)

Garage List
2018 X3 G01  [0.00]
Quote:
Originally Posted by "apptest droid;28497778"
When everyone updates to 5.0.5, could someone let me know if their username and settings carry over or they have to login again
Mine were carried on from the begging, and in the latest version too.
__________________
'18 G01 X3 xDrive 30i xLine, Sophisto grey, Vernasca Mocha, Adaptive
Appreciate 1
      01-22-2022, 03:34 AM   #83
rgrovr
Lieutenant
rgrovr's Avatar
394
Rep
527
Posts

Drives: 2016 YMB M3
Join Date: Dec 2009
Location: NYC

iTrader: (0)

Great update. One feature ask is the ability to have MyForums be saved to a top-level section, not just individual sub-forum. Being able to go straight to G80 or G20 top level category would save a bunch of clicks.
__________________
2022 G80 M3 AWD - Voodoo Blue
2020 G07 X7 M50i Tanzanite Blue II
2016 F80 M3 YMB *SOLD*
Appreciate 1
      01-22-2022, 04:49 AM   #84
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3407
Rep
2,533
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by "rgrovr;28497924"
Great update. One feature ask is the ability to have MyForums be saved to a top-level section, not just individual sub-forum. Being able to go straight to G80 or G20 top level category would save a bunch of clicks.
I guess the cute for that is to select the master forum as My-Forum
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
      01-22-2022, 06:27 AM   #85
2JPW
Private First Class
49
Rep
196
Posts

Drives: 435I M SPORT
Join Date: Dec 2016
Location: Midlands

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by "RSnic;28496673"
apptest ,

Well, I went back deleted v5.0.2 and then downloaded & reinstalled v5.0.2, signed in and MyForums and subscriptions are working!!

Appreciate your efforts to get things working!!
Just did the same and all working again. Thanks
Appreciate 0
      01-22-2022, 06:45 AM   #86
fmc000
Private
39
Rep
96
Posts

Drives: 320d E91
Join Date: Sep 2016
Location: Como, Italy

iTrader: (0)

Login doesn't work for me

5.0.5 freshly installed after having uninstalled the older version.

Just hangs forever with the blue circle spinning both on Android 9 on a Samsung tablet and Android 12 on a Samsung phone, FWIW.

Last edited by fmc000; 01-22-2022 at 07:01 AM..
Appreciate 1
      01-22-2022, 06:51 AM   #87
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3407
Rep
2,533
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by "fmc000;28498122"
5.0.5 freshly installed after having uninstalled the older version.

Just hangs forever with the blue circle spinning. Android 9 on a Samsung tablet, FWIW.
Does this happen when you post afrsh, or when you reply to a post?

Please PM @apptest
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 0
      01-22-2022, 07:15 AM   #88
fmc000
Private
39
Rep
96
Posts

Drives: 320d E91
Join Date: Sep 2016
Location: Como, Italy

iTrader: (0)

Actually on my phone if eventually succeeded after some ten minutes.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:01 PM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST