BMW X3 Forum
BMW X3 Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
XBimmers | BMW X3 Forum > BMW X3 Forums | F25 (2011 - Current) > Second Generation BMW X3 General Forum » Issues with messages through Office

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-16-2013, 01:11 PM   #1
faztaz
08 X3 6spd
 
Drives: 13 X3 35i MSport
Join Date: Apr 2012
Location: NJ

Posts: 61
iTrader: (0)

Issues with messages through Office

Often when I send address via googlemaps to the car it takes a while to come up through the message folder in office. At times even a day or two later and I'm often forced to manually enter the address.

Is anyone else having this problem as well?
faztaz is offline  
0
Reply With Quote
      01-16-2013, 01:27 PM   #2
nico007
New Member
 
Drives: BMW X3 35i
Join Date: Oct 2012
Location: Boston, MA

Posts: 7
iTrader: (0)

It used to be instantaneous but recently I have seen the same behavior you just described. Maybe there is something wrong with the BMW infrastructure for routing messages.
nico007 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:02 AM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST